Egészség megőrzése

Tudom fontos lenne, hogy mindig minden szűrésre elmenjen az ember, de valahogy sok esetben elmaradnak ezek. Te jársz folyamatosan minden szűrésre?

Az egészségünkvitamin-b-871135_640

Azt gondolom sok közül ez is egy amiből csak ez van így ha nem vigyázunk rá, és történik valami visszafordíthatatlan, akkor már nem kapjuk vissza. Szóval mindenki jól teszik, ha vigyáz rá.

Még ha én el is felejtem, a munkahelyem nem engedi ezt. Hogy miért? Nálunk minden évben mindenkinek kötelező elmennie egy alapos szűrésre, ahol mindent megvizsgálnak. De nem csak úgy ám, hogy jól van pecsételünk egyet, hogy itt volt, hanem tényleg alaposan. Hogy mire jó ez, és hogy miért van rá szükség?

Egy ipartelepen dolgozunk, és vegyiáruval. Ami azt jelenti, hogy bármikor lehet bármi, és megelőzés szempontjából pedig nagyon hasznos. Ami pedig a céget illeti megértem, hiszen valahol ő így le is védi magát. Ha minden évben elmegy valaki erre a szűrővizsgálatra, ami mellesleg kötelező, akkor ha valami baja van, kiderül. Az is, ha mondjuk el akarná hallgatni, bár azt gondolom ilyen nem nagyon fordul elő.

Igaz, hogy hosszadalmas a vizsgálat, de nekem csak el kell mennem egy egészség központba, és ott mindent egy helyen megnéznek. Labort, belgyógyászat, fogászat…minden egy helyen.

Ebből kifolyólag, ha el is felejtek mondjuk évenként elmenni egy szűrésre, itt biztosan bepótolják ezt.