A megjelenése fontossága

Mivel étrendkiegészítő termékeket árusító ügynökként dolgozom, ezért nagyon fontos, hogy milyen benyomást keltek a megjelenésemmel. Ezt már a kezdetektől figyelembe vettem, és azt hiszem a sikerem receptjének ez az egyik hozzávalója. Éppen ezért sokáig tervezgettem magamat, és gondolkodtam, hogy hogyan tudnék úgy megjelenni, ami nemcsak hogy nem visszataszító, de egyenesen szimpatikus is. Hiszen a cél az, hogy megnyerjem az emberek tetszését és minél több étrendkiegészítőt tudjak eladni. De most nem is szeretnék többet mesélni a termékekről, vagy a munkámról.

Ami most foglalkoztat, az az, hogy megosszam veletek azt, hogy milyen sokat számít a megjelenés tudatos felépítése. A legapróbb részletekre is oda figyelek, mint például a zoknim kiválasztása, mégis, meg kell, hogy mondanom, hogy a legtöbbet dicsért dolog a táskám. Egy férfi bőr oldaltáska büszke tulajdonosa vagyok, melyet a Bagbox online webáruházról rendeltem magamnak. A webáruházat már rég ismerem, mivel a feleségem évek óta onnan rendel magának táskákat és pénztárcákat, de én soha nem hagytam, hogy nekem vásároljon. Mindig úgy gondoltam, hogy magamnak kell vásárolnom, de ha nem is, semmiképp sem hagyhatom, hogy úgy vásároljanak nekem ajándékba, hogy nem én választottam ki a megjelenésemnek megfelelő ruhadarabot vagy kiegészítőt. Szóval a feleségem nem nagyon vásárolt nekem ilyen jellegű ajándékokat, én meg sokáig azt hittem, hogy csak női táskák vannak ezen az oldalon. Míg egy szép napon, a feleségem bekapcsolva hagyta a laptopján a böngészőt, ahol épp a kínálat volt megnyitva és bele nem szerettem a táskámba, amit most is hordok.

Egy csodás, fekete bőr oldaltáska több zsebbel. Természetesen a termékek nem férnek el bennük, azoknak is vásároltam egy bőr utazótáskát, hogy találjon hozzám, de az oldaltáska minden más fontos dolog szállítására tökéletes és nagyon hivatalos megjelenést nyújt nekem.