Az otthonunk “egészsége” is számít

Mivel nagyon fontos az egészségem, ezért általában szálláshelyet is úgy választok, hogy valami wellness szolgáltatás és mozgáslehetőség mindenképpen legyen. Van egy panzió, ahová évek óta visszajár a család, és eddig sosem kellett csalódnunk. Az sem utolsó szempont számunkra, hogy az étteremben milyen, a tudatos életmódba is beilleszthető fogások érhetők el. Sokan gondolják azt, hogyha az egészséges életmódról van szó, akkor az biztosan csak zöldségeken való rágódást és ízetlen ételeket, nélkülözést jelent, pedig ez közel sincs így. Egyszerűen csak figyelek a makrotápanyagokra, a szénhidrátok felszívódására, a rosttartalomra, a “jó” zsírokra, és arra, hogy elég színes, változatos és friss ételeket fogyasszak. Számomra ez adja meg azt az alapot, amire minden mással kapcsolatban építeni tudok az egészségemet illetően. Kell az energia, hogy sportolni tudjak. Kell a táplálék a sejtjeimnek, az agyamnak, hogy a munkámat el tudjam látni. Fontos, hogy az idő múlását ne úgy kezeljem, mint ellenséget, hanem az adott korcsoportban próbáljam jó formámat hozni. Így ha pihenésről van szó, akkor is igyekszem mindenben a minőséget keresni. A kikapcsolódás számomra nem akkor jó, csak pusztán inaktívan telik, bőven elvagyok az olyan programokkal is, amik némi aktivitást igényelnek.

A pszichémben akkor van rend, ha körülöttem is az van, így a gázszerelőt már nem halogathattuk tovább a hideg idő közeledtével még tavaly. Nagy baj nem volt, de nem ártott, ha ránéz a fűtőtestekre, ugyanis az előző fűtésszezon végeztével nem volt minden 100%-ig rendben. Viszont új gázszerelő után kellett néznünk, mert az előző nyugdíjba ment. A szomszédunk pedig egy olyan céget ajánlott, ahol víz- és fűtésszereléssel is foglalkoznak, így az egész rendszert át tudják nézni – és persze az is csak jól jön, ha ott van a tarsolyunkban egy megbízható vízszerelő elérhetősége. Ez a cég egyébként a topvizgazfutesszereles.hu oldalon érhető el, bővebb infó itt található róla. Egyik nagy előnyük a vetélytársaikhoz képest, hogy a fővárosban és az oldalon felsorolt Pest megyei településen a nap huszonnégy órájában tudnak vállalni javítási, szerelési szolgáltatást, S. O. S. probléma esetén pedig akár egy órán belül megérkeznek a helyszínre, hogy mihamarabb rendezzék a problémát.

Manapság a gázszerelő téma – és a többi szakié is – bizalmi dolog, hiszen nem feltétlen kis településeken élünk, nem mindenki olyan szerencsés, hogy a szomszédjától tud informálódni, mint én. Ki kell tapasztalni a dolgokat, csak akkor meg persze az is lehet, hogy csalódni fogunk. Részben ezért is gondoltam, hogy mesélek kicsit a tapasztalataimról itt a blogon, mert úgy gondolom, én is örültem volna pár hónapja egy hasonló bejegyzésnek, amikor egy olyan átlagos valaki, mint én, csak leírja a tapasztalatait jó szándékból. Márpedig miért ne próbáljam meg, ha ezzel akár csak egy embernek is segíthetek? Lehet, hogy rákeres a neten, hogy hol talál víz-, gáz- és fűtésszerelőt a környéken, és akkor az elsők között fogja kiadni a weboldalt. De az is megeshet, hogy tanácstalan, nem tudja, merre induljon el, de épp egy régi olvasóm, vagy valamiért a blogra hamarabb bukkan rá, mint a cég oldalára. Szóval – lényeg a lényeg – szerintem egy nagyon profi csapatról van szó, akik értik a dolgokat, amellett pedig ügyfélközpontú hozzáállásuk is viszi a prímet. Nem is gondoltam, hogy ilyen simán fog menni minden, mint ahogyan történt!

gázszerelő

És persze nem csak a profizmus és a kedves attitűd az, ami számít, lássuk be. Az árak is ugyanolyan fontosak, és náluk arra sem lehet panasz. Ár-érték arányban az egyik legkiválóbb szolgáltatás az övék, amivel mostanában találkoztam.

Hatalmas nyugalmas jelent az, hogy találtam egy ilyen megbízható céget, akiket most már (szinte szó szerint is) bármikor hívhatok, ha valami szakértői segítségre lenne szükségem a vizesblokkal vagy a fűtéssel, gázzal. Ráadásul az elvégzett munkájukra garanciát vállalnak, úgyhogy biztosak lehetünk benne, hogy felelősségteljesek is a feladataikat illetően. Ha bárkinek professzionális segítségre lenne szüksége, szívből ajánlom a csapatot!