Egészség és kényelem autózás közben is

Számomra az is nagyon fontos adalék az egészségem megőrzéséhez, hogy milyen gyakran kapcsolódok ki és azt pontosan hogyan teszem. Ezért is szeretünk sokat kirándulni, túrázni, felfedezni hazánk és a környező országok szépségeit. Nekünk nem kell nagy, menő szálloda, vagy a nyüzsgő belváros, bőven elvagyunk egy kis panzióban vagy apartmanban is. Már nagyon régóta a természet közelsége az, ami a lelkemet igazán gyógyítja, szóval igazi ajándék nekem minden így eltöltött nap. Tavaly egy kis parasztházat béreltünk ki a szomszéd megyében az óvárosi részen, a vízparttól nem messze. Csodás téli bekuckózás volt búbos kemencével és nagy sétával a környéken – imádtuk! Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy megengedhetem magamnak ezt a luxust, hogy évente többször is kikapcsolódjak a férjemmel pár nap erejéig. Hálás vagyok az életemért!

Azért ilyenkor sokat jelent, hogy van autónk és igencsak mobilisak vagyunk ennek köszönhetően. Ami még jobb, hogy az otthonunk kényelméből, online tudunk megvenni egy csomó mindent az autóba, például a legutóbbi kartámasz vásárlást is ilyen formában oldottuk meg az autofelszerelesek.hu oldal segítségével. A webshopot még a férjem fedezte fel pár hónapja, azóta pedig én is rákaptam. A hólánctól a tetőboxon át a kisebb autós kiegészítőkig számos termék kapható náluk. Nálam sokat számít az, hogy milyen szakértelemmel válogatja össze a cég az adott árucikkeket, és itt bizony elmondható, hogy látszik ám a több mint húsz éves tapasztalat – abszolút meggyőztek arról, hogy profik. Nem csak a minőség kiemelkedő ráadásul, hanem az árakat és az akciós ajánlatokat tekintve sem lehet okunk a panaszra. A site kialakítása is nagyon praktikus, könnyen használhatja és elboldogulhat rajta bárki, olyan is, aki esetleg nem az online vásárláshoz van szokva. Például amikor a kartámasz és könyöklő menüben nézelődünk, akkor egyből ki tudjuk választani az autónk márkáját és típusát, így értelemszerűen csak azokat a termékeket fogja nekünk mutatni, amelyek kompatibilisek a járművünkkel. Számunkra nagyon fontos volt, hogy igényeinket ismerve a lehető legkényelmesebbet tudjuk kiválasztani, hogy vezetésnél még a legkisebb diszkomfortérzetet is elkerülhessük. Nekem nőként természetesen a megjelenés, a borítás is fontos tényezőnek számít, illetve az sem volt utolsó szempont, hogy van-e tárolója, vagy nincs. Szóval ha bárki is azt gondolná, hogy egy könyöklő vagy egy kartámasz kiválasztása nagyon egyszerű dolog, akkor meg kell hogy mondjam – nem az, de nem is túl bonyolult! Főleg, ha egy olyan online áruházból tudsz vásárolni, mint az autofelszerelesek.hu – mi nagyon szeretjük ezt az oldalt.

Ha tehát autós kiegészítőre van szükséged, készülnél a szezonra vagy évekre előre táraznál be fontos termékekkel, akkor ezt mind megteheted az autofelszerelesek.hu-n!