Egészséges életmód elkezdése és klímaszerelés egyszerre

Nemrég átálltak a kalória csökkentett diétára. Eleinte nehéz volt az átállás, előtte imádtam a péksüteményeket és a jó, magyaros, zsíros ételeket. Ez sajnos az alakomon is meglátszott, kicsit elhízott vagyok, szóval eldöntöttem, hogy sorsfordító lépést teszek és diétába vágok. Nos, már hónapok óta csinálom és egész jól megy. Az ételeket magamnak sütöm, főzöm a kis konyhámban és vlogolni is kezdtem erről, egyre több követőm van. Ahogy beindult a biznisz, egyre több mindenre lett szükségem a konyhában. Különféle konyhai robotgépeket sikerült beszereznem pár ismerősömnek köszönhetően, de klímát nem találtam egykönnyen, pedig muszáj volt beszereznem a konyhába, mert közeledik a nyár és nagyon meleg szokott lenni ott, nem bírnék ott állni órákig a tűzhely felett.

A klímákhoz semennyire sem értek, szóval nehezen tudtam nekikezdeni a kutatást. A szomszédomtól kérdeztem meg, akinek egy tök jó klímája van, hogy ő kikkel csináltatta a sajátját. A klimapolar.hu oldalára mondta, hogy látogassak el, mert ő is onnan rendelt és meg volt velük nagyon elégedve. Ez a klíma webshop, miután alaposan körülnéztem rajta, egy igazán megbízható cég oldala. Tartalmas termékleírással, korrekt árakkal fogadja a klímára vágyókat. Mivel a konyhám nyáron túl meleg és télen túl hideg, olyan szerkezetre volt szükségem, ami fűt és hűt is. Szerencsére találtam ilyet a weboldalon, de hozzá nem értőként nem akartam találomra választani egyet, ezért felhívtam a weblapon feltüntetett telefonszámot, hogy esetleg ki tudnának-e jönni felmérni a konyhámat és ők megmondani, melyik klímát érdemes megvásárolnom. Egy igen közeli időpontot sikerült leegyeztetnem a céggel. Ez egy jó jel volt arra, hogy nem lesz ez egy olyan macerás dolog, mint amilyenre gondoltam.

Mikor kijöttek a webáruház munkatársai, bevezettem őket a konyhába és felvázoltam nekik a problémámat. Megnézték, hogy lenne megoldható a klíma beszerelése és mikor mindent átvizsgáltak, amit kell, mondtam nekem egy konkrét típust is, amit aznap meg is rendeltem. Banki átutalással is lehetett fizetni, nem csak készpénzzel, ennek kifejezetten örültem, utálok készpénzzel fizetni. Az ár beszereléssel együtt volt értendő, így nem kellett arra se külön félreraknom. Mikor kihozták a klímát pár nap múlva, előre értesítettek, hogy otthon tudjak lenni. A kisebb munkálatok hamar lezajlottak és a végén ki is próbálhattam, hogy működik-e a berendezés. Minden garanciapapírt, számlát kézhez kaptam és a későbbi karbantartást is a cég csinálja, csak őket kell hívnom, ha valami problémám lenne az eszközzel. Szerencsére eddig nagyon jól szuperál a gép, most még fűtésre használom, de ha beköszönt a forró nyár, akkor is remek szolgálatot fog nyújtani nekem a kis egészségkonyhámban, ebben biztos vagyok.