Egy kis segítség a játékvásárlásban

Mindig is szerettem a munkámat és sosem tudtam igazán megérteni azokat az embereket, akik minden nap unottan, motiválatlanul kelnek fel és mennek be dolgozni. Én az egészségügyi magánszektorban dolgozom egy klinikán, mint orvosi asszisztens. A pácienseink főként idős emberek, mert egy idősek otthonával állunk szerződésben. Egyik nap egy idős hölgy, Henrietta jött be hozzánk kezelésre, és valahogy szóba elegyedtem vele. Nagyon szimpatikus és közvetlen volt, kicsit a nagymamámra emlékeztetett engem, talán ezért találtam meg vele egyből a közös hullámhosszt. Elmesélte nekem, hogy szeretné meglepni valamivel a 4 éves unokáját, aki rajong Barney-ért, a dinó mesefiguráért. Emlékeztem, hogy pár napja épp az interneten böngésztem, az unokahúgomnak, Fanninak szerettem volna ajándékot venni az ovis ballagására és így akadtam rá a Játék Webshop oldalára. Mondtam a néninek, hogy ha hazaérek a műszak után, megnézem majd neki, hogy kapható-e náluk Barney figura és visszahívtam másnapra a rendelőbe, hogy megmutathassam neki, miket találtam.

Miután lejárt a műszakom és utolsóként bezártam a rendelőt, hazamentem és egyből böngészésbe kezdtem a weboldalon. Természetesen rá is bukkantam arra, amit kerestem, a Barney plüss játék árak is teljesen korrektek voltak, biztos voltam benne, hogy a néninek is tetszeni fognak. Kinyomtattam a játékokról a képernyőképet és másnap bevittem őket a munkahelyemre. Henrietta megjelent a megbeszélt időpontban, én pedig kimentem hozzá a váróterembe, hogy odaadjam neki a képeket. Nagyon örült a segítségemnek, nem győzött hálálkodni, nagyon aranyos volt. Végül kiválasztotta a legtökéletesebbnek tűnő terméket és megkért, hogy rendeljem meg neki, de lehetőleg a saját címemre, mert tart attól, hogy az idősek otthonában elkeveredne valahova az ajándék. Elkértem a telefonszámát, hogy ha megkapom a terméket, azonnal hívhassam őt.

Otthon eleget tettem Henrietta kérésének és megrendeltem neki a kért terméket. Szerencsére bankkártyával is lehetett fizetni, nem is szeretem a készpénzt, véleményem szerint sokkal praktikusabb a bankkártya. A Játék Webshop GLS futárral szállítja házhoz a megrendelt dolgokat, így 1-3 munkanapon belül mindenképp megkapja az ember, amit szeretne. Nekem is 2 nap múlva megérkezett a csomag, már tárcsáztam is a néni számát, hogy elújságolhassam neki a hírt. Meglepődött, hogy ilyen hamar kiszállították és megkért rá, hogy ha van időm, vigyem be hozzá az otthonba a játékot. Másnap a műszakom előtt átugrottam hozzá és átadtam neki a leendő ajándékot. Megköszönte, hogy ilyen segítőkész voltam és ígéretet kaptam, hogy legközelebb süt majd cukormentes almás lepényt – azt mondta vigyáz az alakjára, fő az egészség – és behozza hozzánk a rendelőbe a következő kontrollvizsgálat alkalmával. Henrietta tényleg betartotta a szavát, mert 1 hónap múlva egy nagy ételes dobozzal állított be hozzánk a klinikára. Aznap nem is ebédeltünk odabent, olyan jól laktunk a finom lepénytől.