Fő az egészség, és ez nekem már nem csak egy üres szlogen

Már tényleg nem az! Nem csak tét nélkül mondogatom másoknak, és nem is csak magam veszem már komolyan…

Ugyanis komoly vállalkozást alapítottam arra egy társammal, hogy a magyar állami egészségügyben még ritkábban használt, prémium minőségű, az egészségügy területén (is) alkalmazott segédeszközöket árusítsunk. Ez lett a hivatásunk, és egy ilyen területen dolgozni nagy felelősségérzet, és tartani is kell a lépést a korral.

Amikor anno azt láttuk, hogy sokat változott körülöttünk a világ, és nem annyira az üzletünkbe óhajtanak ellátogatni a kedves vevők, sokkal inkább online szereznének be, általunk is árusított dolgokat, szélhelyszolgáltatót kezdtünk keresni. Ekkor startolt el közös projektünk a szekhelyszolgaltatas24.hu-val. Ők ugyanis extrém gyorsan tudtak ilyen szolgáltatást nyújtani, ami azért is kellett, mert egyéb okok miatt korábbi üzletünk székhelye már kikerült a tulajdonunkból, és nagyon gyorsan be kellett jelentenünk magunkat valahová. Ez, ahová bejelenti magát bárki, lehet olyan cím is (ezt mindenki tudja, aki tisztában van vele, jogilag mi a székhely fogalma), ahol nem tartózkodunk rendszeresen, de az ingatlan tulaja áldását adja a székhely ottani bejelentésére. Ezt csinálja a szekhelyszolgaltatas24.hu. És milyen profin csinálja!… Pláne milyen régóta…

Komoly tapasztalattal rendelkező cég minden területen, és rájöttünk, jobb ha állandóvá “tétetjük velük” a székhelycímünket, mert a fizikai helye az árukészletünknek mindig változik. A fő megrendelőink, az egészségügyi magánszolgáltatók pedig, mint említettem, inkább a neten lépnek kapcsolatba velünk.

Na de, tisztázzuk is akkor tényleg, első lépésben, hogy mi is a székhely fogalma, mielőtt továbblépnék a történetünk elmesélésében. Ebben is segít, ha meglátogatjátok az általam már többször hivatkozott webcímet persze…. Szóval lehet a székhely a bejegyzett iroda is, de minimum a hivatalos levelezési cím. Az a lényeg, hogy ha valamilyen hatóság megkeresne minket, azon a címen fogadjuk a leveleiket – rossz esetben a felszólításaikat és egyebeiket. Azért is jó a szekhelyszolgaltatas24.hu szolgáltatáscsomagja, mert ők mindig átveszik a bejelentett címen mindazon dolgokat, ami oda a nevünkre érkezik, és aztán eljuttatják hozzánk, valamint tűrnek esetleges hatósági intézkedéseket is. Jogszerűen, és nagy rutinnal.

Arra az ingatlanra ahol “székel” a cégünk, minimum ki kell írni, ki kell függeszteni valamilyen cégtáblára, hogy ott vagyunk megtalálhatók, és ezt természetesen szintén biztosítja a székhelyszolgáltatónk.

A cégjegyzékben jelezhetjük, hogy székhelyünk nem a központi ügyintézés helye, ahol a cég működését érintő legfontosabb dolgokat végzik a munkatársak. A fenti linkről azt is megtudhatjuk, mit jelent a “telephely” és egyebek fogalma. (Telephely például röviden azt, ahol valamilyen kapcsolódó tevékenységi körünket gyakoroljuk)

Mindenkinek javallott tehát a szekhelyszolgaltatas24.hu-n olvasgatni (székhely fogalma, telephely fajtái, fióktelep, egyebek) és biztos vagyok benne, hogy akkor már sokan felfedezik, mi mindent kínálnak még, ami érdekes vagy vonzó lehet. Az IPA-mentes költséghatékony székhelyszolgáltatástól a fővárosi székhelycímig bármi hasonlóért érdemes keresni őket. Ügyvédi segítséget is kapunk tőlük, az áraik pedig igazán bele kell férjenek még egy kisebb vállalkozás költségvetésébe is!