Masszázs a német nyelvtanfolyamok mellett a 2. kerületben

Még soha nem voltam masszázson, de úgy döntöttem, hogy most ki fogom próbálni én is. Te voltál már?

A tapasztalatok

Miután én mg soha nem voltam, de az édesanyám, és a barátnőm is volt mér, így arra jutottam, hogy majdnem 30 éves fejjel rászánom magam, és én is kipróbálom. Először anyámtól kérdeztem meg, hogy az akihez jár milyen, mit is kell tudni róla, aztán Anditól a barátnőmtől.

Andi azt mesélte, hogy ő minden hónapban elmegy egy alkalommal. Nem érdekli, hogy mennyibe is kerül, de ilyenkor utána olyan mintha kicserélték volna. Ő egész test masszázsra jár. Na én meg csak lestem, és kérdeztem tőle, hogy ez mit is jelent? Te tudod, hogy milyen masszázsok vannak?child-285030_640

Az alapok

Két lehetőség van, ami közül lehet választani, jobban mondva első alkalommal javasolt. Az egyik az egész test masszázs, a másik pedig a hát, azt hogy ki melyiket szeretné, mindenki maga dönti el. Első hangzásra, nem is tudom, hiszen azt sem tudom, hogy mit várjak az egésztől?.  Kérdés, ami elsőre felmerül, hogy egyáltalán hogyan is működik ez az egész?

Ami számomra fontos volt, hogy egyáltalán nő, vagy férfi az illető. Nem az hogy szégyellős vagyok, de ha első alkalommal megyek valahová, nem biztos, hogy feltétlenül férfihoz szeretnék menni. Most hogy belegondolok, az egész test masszázsnál meg gondolom, hogy le is kell vetkőzni teljesen, és az valahogy nekem nem menne. Nem zárkózom el előle, de kicsit ódzkodom is tőle.

Az én választásom

Úgy döntöttem, hogy első alkalommal nekem elég lesz az, ha a hátamat masszírozza, hiszen úgy is az miatt szerettem volna menni. Hogy miért?

A munkámból adódóan egész nap ülök, és nem éppen egy hátkímélőnek mondanám. Azért aki hozzá van szokva, hogy ott ül egész nap, egy idő után bizonyos részek elgémberednek, vagy az ő nyelvükön, be csomósodnak, betokosodnak. Azért a tartásom sem a legjobb ami azt illeti, de ezen ennyi idő után mér nem nagyon lehet változtatni, vagy csak akarat kérdése lenne, vagy a kitartásé, de valahogy nem is figyelek rá. Ami azt illeti, ott görnyedek egész nap, és egyre többször érzem azt, hogy le akar szakadni a hátam.

Az egyeztetés

Miután megtaláltam a nekem megfelelő szakembert, vagy akit annak gondoltam, telefonon egyeztettünk mindent, időpontot, és címet is. Hozzá kell tennem, végül csak egy nőt választottam, nem pedig egy férfit.

A ház, ahova mennem kellett, az a német nyelvtanfolyamok mellett a 2. kerületben volt. Nem is olyan messze a házunktól, ezért választottam ezt.

Izgulok, de remélem, hogy utána megkönnyebbülök egy kicsit én is, úgy ahogy Andi szokott.