Munkahelyi kalandok: a raktár polc

Az ember akárhol is dolgozik, oda kell, hogy figyeljen az egészségére. Mert az egészség nem játék! Még raktárosként sem. A mi vezetőnk nagyon figyel ránk. Mindig kapunk munkavédelmi ruhát és cipőt is. És rendszeresen viszi el tisztítóba a ruhákat és a cipőt is, nehogy valami betegséget elkapjunk.

Arany egy ember a főnökünk! Múltkor vett szép, új polcokat nagyon kedvező árakon. Ő aztán tudja, hogy honnan kell vásárolni, ugyanis az új raktár polcaink szépek, jó minőségűek és jó ár-érték arányba vásárolta meg őket. Nagy a teherbírásuk és könnyen és gyorsan lehet összeszerelni őket. És ráadásul nagyon gyorsan, pár nap alatt kihozták. A főnök egyedi igényeire vannak szabva a polcok. És okosan, csavarmentes polcokat választott, mivel azok olcsóbbak, mint a csavarosak. Horganyzott acélból készült az összes polcrendszerünk.

Ennek és még egy csomó ötletes megoldásnak köszönhetően nagyon jól haladunk a munkával és mindig jó a hangulat. A vezetőnk nagyon szeret viccelődni. Egyszer például rámutatott az egyik polcra, és ezt mondta:

  • Na látjátok, azért jó ez a polc, mert még a kövér Bélát is megbírja!

Erre hatalmas röhögés tört ki a munkahelyünkön. De Béla szerencsére nem vette magára. A főnök csak azokkal szokott viccelődni,akik nem veszik magukra. Így telik nálunk minden munkanap. Jól szórakozunk! Remélem még sokáig dolgozhatok itt, és mindig ilyen jó marad a társaság!