Örömöt adó fotópapír a nyomtatóalkatrész.hu -ról

Nagymamám 85 éves, világ életében örökmozgó és pozitív személyiség volt. Nyugdíjazása után rengeteget dolgozott a szőlőhegyünkön, veteményesében, teljesen megőrizte a szellemi és fizikai fittségét, aminek nagyon örült az egész család. Viszont az elmúlt pár évben volt néhány esemény, amelyek nem hatott rá pozitívan. Ebből az állapotból szerettem volna kimozdítani. A világjárvány idején, amikor minden és mindenki be van zárva, elég nehéz feladatnak bizonyult.

Össze is ült a családi kupaktanács és arra jutottunk, hogy rengeteg olyan fénykép van a telefonunkon, ami családi eseményeken vagy vicces, aranyos helyzetekben készült az egyes családtagokról, csak épp nagymamám még nem látta, mivel fizikai fotóként nem létezik. A következő kérdés volt, hogy hogyan tudjuk őket fotópapírra tenni. Igazából nyomtatónk van, így az tűnt a legkézenfekvőbb megoldásnak, ha itthon kinyomtatjuk. Viszont mivel szép minőségben szerettük volna összeállítani a kis kedvcsináló albumot nagymamámnak, ezért szükséges volt még a nyomtatóba vennünk megfelelő fotópapírt és színes patront. A leggyorsabb lehetőségnek az tűnt, ha online rendeljük.

A megoldás

Interneten kicsit keresgéltem és szerencsére elég gyorsan rátaláltam a következő linken elérhető weboldalra: https://nyomtatoalkatresz.hu/papir. Amellyel kapcsolatban elfogultság nélkül tudom azt mondani, hogy minden nyomtatóval kapcsolatos alkatrész, kiegészítő megtalálható. Rengeteg nyomtatótípushoz kapcsolódóan találhatóak termékek, így könnyedén megtaláltuk a mienkkel kompatibilis színes tintapatront és fotópapírt. Úgy gondolom akinek van otthon nyomtatója és esetleg hiányzik valamilyen kiegészítő vagy tönkremegy valami és alkatrészre lenne szüksége, akkor bátran keresse a www.nyomtatoalkatreszek.hu nevű honlapot. Ha esetleg valakinek problémája lenne az alkatrész vagy a nyomtatótípus beazonosításával, szerintem az oldal munkatársa készséggel állnak rendelkezésre, a megadott telefonszámon vagy e-mail címen. Én is egy gyors egyeztetésre felhívtam őket mielőtt leadtam a rendelésemet és látszott, hogy teljes szakértelemmel rendelkezik az ügyfélszolgálati munkatárs.

A nyomtatoalkatrész.hu -n természetesen nem csak tintasugaras nyomtatókhoz találhatunk kiegészítőket, hanem lézeres nyomtatókhoz is. Mivel nekem tintasugaras van, a másikról meg nem tudtam semmit, ezért utánanéztem. Ezek a nyomtatók általában nem multi funkciósak, így ha esetleg másolni vagy scannelni is szeretnénk, akkor lehet célszerűbb a tintasugaras. Viszont ha fontos a gyorsaság, akkor a lézeres lehet jobb választás. A lézeres nyomtatókhoz nem tintapatront kell vásárolnunk, hanem az előbb említett honlapon is elérhető tonerek között kell megtalálnunk azt, ami az adott nyomtató márkához és típushoz megfelelő. A tonerek között választhatunk akár utángyártottat is. Fontos tudni, hogy a tonerek utántöltése házilag veszélyes, ezért ha valaki nem tudja, hogy pontosan milyen tonerre van szüksége, inkább keresse a nyomtatóalkatrész.hu ügyfélszolgálatát.

A weboldalon visszavonásig érvényben lévő akció van. Miszerint ingyenes a szállítás minden megrendelésre, tehát bármilyen kis tételben rendelünk, a szállításért nem kell külön fizetni. Manapság ez is egy olyan szimpatikus kedvezmény, amelyet kevés vállalkozás szokott megtenni a vásárlóiért. Így ez csak megerősített abban, hogy a nyomtatoalkatresz.hu jó döntés volt a kívánt termékek beszerzésére. Azt is fontos kiemelni, hogy az egyes papír csomagok (így a fotópapír is) kedvezménnyel vásárolható. Ha egyszerre három csomaggal veszünk, akkor olcsóbb a darab ára, ezért most érdemes lehet előre bevásárolni, ha valaki rendszeresen nyomtat.

Pár munkanap alatt megérkeztek a megrendelt fotópapír és patron, kinyomtattunk jó sok képet, amit egy albumba rendeztünk, majd a következő találkozáskor odaadtuk nagymamámnak. Összességében így jó ötlet volt az album, mert boldogabbá sikerült tenni nagymamám hangulatát és ezzel párhuzamosan rátaláltunk a nyomtatóalkatrész.hu-ra, amely megfelelő minőségű termékekkel és vásárló barát üzletpolitikával rendelkezik, amire a mai világban szintén nagy kincsként kell tekinteni.