Télen a legfontosabb a vitaminpótlás


A téli megfázás elkerülése végett, mindig elegendő vitamint és ásványi anyagot kell a szervezetünkbe bevinni. Ami egyfelől táplál és meg is óv minket mindenféle megbetegedés ellen, a téli időszakban amúgy is legyengül a szervezet, kevesebb értékes vitamint tudunk felvenni, és a hidegben könnyebben leszünk betegek. Az ajánlások többsége arról szól, hogy a megfelelően kiegyensúlyozott táplálkozás mellett érdemes C-vitamint, D- vitamint is fogyasztani, ezen vitaminok hozzájárulnak a betegség elkerüléséhez, valamint, ha már megbetegedtünk könnyebb szerrel megy a felépülés a segítségükkel.

Nagyon érdekel ez a téma számos cikket és tanulmányt olvasok, naprakészen tartom a tudásomat a vitaminok és az éppen aktuális táplálkozási irányzatok terén. Ez nagyon fontos most jelen helyzetemben, amikor várandósságom felénél járok. Így már két ember életének egészségéért feleletek a megfelelő vitaminbevitellel.

Ami nem elhanyagolható téma jelen esetben az adott helyzetemből kifolyólag a babakocsi megvétele.

Ha az időm engedte mindig olvastam arról, mi az éppen aktuális, nem trendi, de a baba fejlődéséhez legjobban hozzájáruló babakocsi irányzat. Nagyon fontosnak tartom, hogy kiváló minőségű babakocsiban nevelkedjem a gyerekem, és ebben a párom is maximálisan egyetért velem, és támogat a döntésem, illetve a közös döntésünk meghozatalában.

Ahogy találtam egy megfelelőnek gondolta babakocsit, rögtön átküldtem a páromnak, hogy beszéljük meg szerinte jó lesz -e. Sajnos mindig találtunk valami hibát, vagy a babakocsiban vagy pedig az árában.

Mígnem rátaláltam egy remek online babakocsit forgalmazó cégre, ahol minden kritériumunknak megfelelő babakocsit találtunk. Remek ár érték arányban találhatóak ezen felületen a babakocsik. Nem is győztük őket szemügyre venni. Nagy szerencsénk, hogy minden terméket rengeteg sok képpel ellátva forgalmaznak. Ez nagy segítség volt számunkra is, mint első gyermeküket váró szülőknek, mintha a cég tudná, hogy kezdő szülőknek, milyen támpontokra vannak szükségeik, hogy ki tudják választani a számukra és az életvitelükhöz legközelebb álló babakocsit. Ebben nyújt a cég nem csak a fényképekkel forgalmazott babakocsikkal egyfajta segítő jobbot, hanem minden egyes termékhez bőséges termékleírást is mellékel mindezek felett. Nagyon hasznosnak találtuk mindezt.

A termékleírások segítségével döntöttük el, hogy milyen típusú babakocsit fogunk választani. Amihez ez a remek cég segítségül tudott szolgálni, hogy babakocsi téren több évre tervezzünk, ne csak amíg csecsemő a gyermek. Erre csodás lehetőségeket kínált a multifunkciós babakocsikkal, mivel ezen babakocsit felső részét a kocsi vázat felett cserélni lehet a gyermek életkorához mértén.

Nagyon megörültünk a párommal ezen lehetőségnek, mivel úgy gondoltuk, hogy egyszerre le tudjuk körülbelül négy évre a babakocsi kérdéskört. Tehát egy bézs színű multifunkciós babakocsira esett a választásunk. Nagyon elegáns kivitelezésben, könnyű alumínium vázzal, ez azért is fontos, mert én fogom majd emelgetni a kocsit, akár az autó csomagtartójába összecsukva vagy éppen egy – egy közlekedési eszközre. Az összecsukhatóság is rendkívül fontos volt, erről a cég egy remek videót is közzé tett, amiben szemléltették, hogy mennyire könnyen kezelhető az általuk forgalmazott babakocsi alsó alumínium része.

Szóval a multifunkciós babakocsi mellett döntöttünk, mely három részből áll, amit a baba életkorának megfelelően lehet használni. Az elsőt akkor, amikor megszületik, ez a mózeskosár része, nagyon egyesen tud benne a baba feküdni, amely jó a kis gerincének. Nagyon puha, ám minden allergia mentes anyagból készül a belső felülete, a baba minden igényét kielégíti. A második része a hordozó, mely a kocsiba szerelhető, mivel ez a feltétele, hogy a csecsemőt, illetve babákat a kocsiban lehessen utaztatni, hogy hordozóban ül, illetve félig fekszik. Ez a hordozó nagyon praktikus, ezt a más anyukáktól hallottam, hogy lehet benne a gyermeket ringatni, hintáztatni és ezáltal nyugtató hatással bír.

A harmadik rész egy sport ülés jellegű felszerelhető egység, amit a gyermek nagyobb koránban lehet használni, ehhez az szükséges, hogy a gyermek már tudjon ülni, a gerincének legyen elég tartása.

Miután láttuk, hogy ez a csoda cég remek minőségű termékeket forgalmaz, nagyon kedvező áron mi is leadtuk a párommal online a rendelésünket. Nagyon bizakodunk, hogy időben megérkezik a várva várt csomag, utánvételt és készpénzes fizetési módot választottunk. És a barátainkkal azóta erről beszélünk, hogy milyen remek céget találtunk, akik maximális minőségű babakocsikat forgalmaznak.