Tökéletes szülinapi ajándék az apróhirdetések között

Annyira rákoncentráltam mostanában a megfelelő étrendre, a szükséges tápanyagok és vitaminok bevitelére, hogy úgy érzem, a fél életemet élelmiszerek és táplálék-kiegészítők csomagolását silabizálva töltöm. Tudom, hogy fontos, hogy mit viszünk be a szervezetbe, mert az vagy, amit megeszel, de kinek van erre ideje, őszintén kérdem. Jól esik néha egy kis szünet, egy-egy csoki vagy olyan vacsora, ami után nem az első dolgom az aznap hiányzó ásványi anyagok és nyomelemek pótlása. Jól esik a vitaminos italok helyett néha csak egy sima gyümölcslevet, netán szénsavas üdítőitalt inni. Ugyanígy kikapcsol a sport. Az egészségtudatos életmóddal szinte már eggyé vált a jóga.

A húgom ugyanebben a cipőben jár, látom rajta, mennyit stresszel a bevitt kalóriákon és egyéb tápanyagokon. Végre sikerült őt rávennem, hogy szülinapi ajándékként jöjjön el velem egy lazulós délutánra, amikor jógázunk és utána beülünk sütizni. Belement a tervbe, én pedig annyira izgatott lettem, hogy gyorsan elkezdtem beszerezni neki mindent, ami az első jógaórájához kellhet. Bár remélem, hogy ez nem egyszeri alkalom lesz, mégsem akartam vagyonokat költeni a felszerelésre, így elhatároztam, hogy másodkézből szerzem meg a szükséges holmikat. Korábban már én is hirdettem ruhákat egy apróhirdetéses oldalon, a nextapro.hu-n. Itt az apróhirdetés ingyen kerül fel az oldalra, tehát a hirdető nem fizet hirdetési díjat és az oldal sem von le magának jutalékot, ezért olcsóbban kapható egy csomó áru, mivel a hirdetőnek nem kell rászámolnia x százalékot az árra. Emellett könnyű eligazodni az oldalon, úgyhogy gyorsan rá is találtam a sportruházatra illetve a sportfelszerelésre.

Amire szükségem volt, az egy jógamatrac, arra pedig egy jógatörölköző. Mivel tudom, hogy a húgom nagyon fenn tud akadni a részleteken, fontos volt, hogy színben illjenek egymáshoz a szett egyes darabjai. Körülbelül öt perc alatt találtam budapesti átvétellel egy napsárga jógaszőnyeget, amire egy bordó-sárga mandalás törölközőt választottam neki. Annyira megtetszett a színösszeállítás, hogy bár a törölközőt postán fogják elküldeni Debrecenből, megéri kifizetni a szállítási költséget a tökéletes ajándék érdekében. Még jó, hogy a nextapro.hu-n országszerte vannak fent hirdetések.

Ezen kívül már csak egy jóganadrágra és egy sportmelltartóra volt szükségem. A húgommal ugyanaz a méretünk, így reméltem, hogy jó lesz majd, amit választok. Olyan szerencsém volt, hogy egy újpesti eladó szettként kínált egy egyszerű, kétrészes, zöld-fekete jógaruhát és meg tudtam vele beszélni, hogy felpróbálhassam, mielőtt a vásárlás mellett döntök. Nagyon készséges volt az időpont egyeztetést illetően is. A ruhák teljesen jók lettek méretben, így mindenki jól járt.

Hozzá kell tennem, hogy minden, amit vettem vadonatúj volt. A matrac egy félresikerült ajándék miatt vált feleslegessé, a törölköző pedig sajnos egy sérülés miatt volt kihasználatlan. A ruhák pedig túl nagyok voltak a tulajdonosának, de kicsúszott a csere idejéből a boltban. Szóval ilyeneket is bőven lehet találni az ingyenes hirdetések között, nem csak használt cuccokat!

A szülinapi program ezen a hétvégén lesz esedékes. Az ajándékot már összeállítottam, és be is jelentkeztem az órára. Nagyon remélem, hogy jól sül el a dolog, és ezentúl nem egyedül járok majd, hanem a húgom is jön velem kikapcsolódni.