Védd az autód egészségét!

Az egészség egy olyan dolog, ami nálunk, embereknél pótolhatatlan és a leges legnagyobb kincs. Éppen ezért muszáj megőriznünk a lehetőségeinkhez képest és törekedni az egészséges táplálkozásra, egészséges életmódra.

Furcsa példa, de autószerelőként tudom, hogy az autók egészsége is fontos. Természetesen nem összehasonlítható a kettő!

Ennek ellenére szeretném felhívni a figyelmet egy dologra a sok közül, ami javíthat az autónk átlag életkorán. Nem mindegy az, hogy milyen olajat rakunk bele, kevés az, ha megnézzük a számokat, fontos, hogy melyik termékcsaládból választunk. Én mindig a Castrolt olajat ajánlom az embereknek. A Castrol olaj szerintem a leginkább megbízható cég, mely olajokat gyárt az autókhoz. Az autók egészsége nem csak azoknak fontos, akik szerelmesek a négykerekűjükbe, hanem azoknak is, akik tárgyként tekintenek rá. Tárgynak tárgy, de van egy betöltendő funkciója, ami nem más, mint hogy elvigyen minket A-ból B-be. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy jó kezekben legyen a kocsink és mindig a megfelelő adalékokat kapja, és persze a megfelelő időben. Az olaj mindig nehéz téma, hisz sokan még a Nívópálcát se húzták ki még soha életükbe, pedig ha jól tudom, ezt még a jogosítvány megszerzésénél is elmondják a tananyag részeként. Az autók egészsége ugyanolyan elven működik, mint a miénk. Ha hideg van, a dízelek nehezen indulnak, mert „fáznak”, ha nem foglalkozunk az autónkkal, akkor „megbetegszik” és nem működik, nem futkorászik olyan fürgén az autópályán, mint ahogy azt megszoktuk tőle.

A Castrol olaj szerintem a legjobb választás lehet, amennyiben valóban törődni szeretnénk az autónkkal és biztos vagyok benne, hogy a Castrol olajokon belül mindenki megtalálja a neki megfelelő olajat, mivel iszonyatosan széles termékpalettája van.